Повідомлення про проведення відкритого обговорення щодо встановлення тарифів на відпуск теплової енергії АТ «Одеська ТЕЦ» на 2021 рік (дата розміщення 09.09.2020 р.)

 

У відповідності до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30 червня 2017 року № 866 «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» та «Методики формування, розрахунку та встановлення тарифів на електричну та (або) теплову енергію, що виробляється на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках», затвердженої постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 01.08.17 № 991 АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОДЕСЬКА ТЕЦ» повідомляє про проведення відкритого обговорення щодо встановлення тарифів на відпуск теплової енергії АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ» на 2021 рік.

Відкриті обговорення відбудуться 22 вересня 2020 року об 11:00 у приймальні т.в.о. Генерального директора АТ «ОДЕСЬКА ТЕЦ» за адресою: м. Одеса, вул. Церковна, 29.

Пропозиції та зауваження по суті питання, що пропонується до слухання надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. із позначкою «Встановлення тарифів на теплову енергію на 2021 рік» у період з 09вересня по 21вересня 2020 року.

Для реєстрації пропозицій та зауважень просимо зазначити прізвище, ім’я та по батькові особи (для юридичних осіб – повне найменування), що їх подала, та її контактні дані для здійснення зворотного зв'язку.

 

Файл для завантаження

Loading...

АТ "Одеська ТЕЦ"

Мапа сайту